Urime 10 vjetori i Pavarësisë!

17/02/2017

FIQ uron të gjithë qytetarët e Kosovës në këtë përvjetor duke përcjellur si mesazh vazhdimësinë e forcimit të shtetit duke e dashur dhe kujdesur për të!   


Me shumë respekt, 

Stafi i FIQ


Foto: Kosova#10Official

Donatorët e FIQ: