Thirrje e hapur për trajner | Projekti ATAR2

29/07/2019

Fondacioni FIQ në kuadër të implementimit të projektit "Përshpejtimi i vet-punësimit dhe ndërmarrësisë në Kosovë" është duke kërkuar një kompani apo individ për mbajtjen e trajnimit 3 ditorë me temën "Aftësitë Prezantuese"

Për më shumë informata ju ftojmë të shkarkoni Termat e Referencës në linkun: https://we.tl/t-auwu6CZ8rI

Të interesuarit luten që të dërgojnë CV dhe ofertën financiare në emailin atar2@fiq-fci.org deri me datën 02.08.2019 në ora 15:00.

Ky projekt është i financuar nga Bashkimi Europian, i menaxhuar nga zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe implemetuar nga FIQ dhe LINK Campus University.

Donatorët e FIQ: