Thirrje e hapur për trajner

12/02/2019

Fondacioni FIQ në kuadër të implementimit të projektit "Përshpejtimi i vet-punësimit dhe ndërmarrësisë në Kosovë" është duke kërkuar një kompani apo individ për mbajtjen e trajnimit 8 ditorë me temën "Lidershpi"

Për më shumë informata ju ftojmë të shkarkoni Termat e Referencës në linkun: https://we.tl/t-3CttfNfYNR

Të interesuarit luten që të dërgojnë CV dhe ofertën financiare në emailin atar2@fiq-fci.org deri me datën 15.02.2019 në ora 14:00.

Donatorët e FIQ: