Dajana Berisha
DREJTORE EKZEKUTIVE

dajana.berisha@fiq-fci.org 


Dajana Berisha

Dajana Berisha është Drejtore Ekzekutive në Forumin për Iniciativa Qytetare. Dajana i është bashkuar forumit në Shkurt 2013 për të menaxhuar zhvillimin dhe drejtimin e Forumit duke përfshirë dizajnimin e objektivave, strategjisë dhe aktiviteteve. Përvoja e kaluar e saj përfshinë  politikë-bërjen në fusha sikurse punësimi, qështjet sociale dhe migrimi duke mbështetur politika për punësim aktiv kombinuar me  ndihmë ekonomike për të zvogëluar varfërinë. Dajana ka diplomuar në linguistikë dhe literaturë, mban një master në Politikat e Migrimit Ndërkombëtar dhe Zhvillimit nga Universiteti i Sussex, dhe është edukuar në  Shqipëri, Britani të Madhe, Danimarkë dhe Suedi.

Donatorët e FIQ: