Thirrje e hapur për trajner | Projekti "ATAR2"

20/03/2007

Fondacioni FIQ në kuadër të implementimit të projektit "Përshpejtimi i vet-punësimit dhe ndërmarrësisë në Kosovë" është duke kërkuar kompani apo individ për mbajtjen e trajnimit 8 ditorë me temën "Shitje dhe Negocim".

Për më shumë informata ju ftojmë të shkarkoni Termat e Referencës në linkun: https://we.tl/t-YSDJq4JAEm

Të interesuarit luten që të dërgojnë CV dhe ofertën financiare në emailin atar2@fiq-fci.org deri me datën 14.03.2019 në ora 14:00.

Ky projekt është i financuar nga Bashkimi Europian, i menaxhuar nga zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe implemetuar nga FIQ dhe LINK Campus University.

Donatorët e FIQ: