Bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale

22/12/2017

Në kuadër të bashkëpunimit institucional, Drejtorja Ekzekutive e Forumit për Iniciativa Qytetare, znj. Dajana Berisha u takua me zv. Ministrin e Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Çerkin Dukolli .

Në këtë takim u diskutua për projekte të reja që do të nisin në fushën e punësimit në Kosovë, ofrimi i mundësive të barabarta për punësim për gratë, burrat, vajzat e djemt nga të gjitha grupet e shoqërisë.

Mirëqenia sociale është borxhi që ua kemi qytetarëve të vendit,e zbatimi i tij nisë nga aspekti personal e kolektiv për të mirën e përbashkët të cilës i takojmë të gjithë.

FIQ është duke punuar që të sjell projekte inovative të cilat synojnë krijimin e vendeve të reja të punës për grupe të ndryshme të shoqërisë.

Donatorët e FIQ: