FIQ organizon Diskutim të hapur me temën "Filantropi për ndërmarrësi"

13/11/2017

Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësise, Forumi për Iniciativa Qytetare, FIQ, organizon Diskutim të hapur me temen "Filantropi për Ndëmarrësi". Dajana Berisha, Drejtoreshe Ekzekutive e FIQ, do të flas mbi ndikimin e filantropisë në krijimin e ndërmarrjeve të reja dhe në përgjithësi mbi ndikimin e filantropisë në zhvillimin e qëndrueshëm. Besart Kunushevci do te flas për Platformën Akademia, e cila ndalon plagjiaturën në sistemin arsimor të vendit dhe përkrahjen që kjo Platformë ka marrë nga programi vjetor i FIQ-it, "Filantropi për Ide të Gjelbëra dhe Inovative".

Diskutimi do të mbahet me 13 Nentor 2017, në zyret e Innovation Centre Kosovo, duke fillu prej ores 14:00. 

Të interesuarit ftohen te marrin pjesë!

Donatorët e FIQ: