FIQ-i reagon për sigurinë në shkolla

01/01/1970

FIQ ka publikuar një raport duke vënë në pah çështjet kryesore të sigurisë në shkollat e mesme në Prishtinë, duke ofruar rekomandime për adresimin në bazë të punës së FIQ-it në shkolla të mesme dhe gjëkundi. Raporti mund të gjindet në sekcionin e Publikimeve në këtë webfaqe. 

Donatorët e FIQ: