Funksionimi i administratës publike dhe mundësitë e qytetarëve

01/01/1970

Prishtinë, 2 Qershor – Në tryezën me temën “Funksionimi i administratës publike dhe mundësitë e qytetarëve”, ku morën pjesë përfaqësues të shoqërisë civile, zyrtarë komunal nga Prizreni, Gjakova dhe Asociacioni i Komunave të Kosovës, është prezantuar raporti paraprak i projektit “Llogaridhënia e institucioneve demokrat

Donatorët e FIQ: