Forcimi i mbikëqyrjes së sekt. sigurisë nga shoqëria civile

01/01/1970

Me mbështetje të Fondit të Vllezërve Rockefeller (RBF), FIQ është duke ndërtuar një rrjet të organizatave të shoqërisë civile të angazhuara në mbikëqyrje të sektorit të sigurisë në Kosovë. Duke e rritur kapacitetin e secilës organizatë individuale dhe duke i lidhur ato bashkë në një rrjet përgjegjës, mbikëqyrja civile mund të rregullohet në këtë kohë kritike. Organizatat e interesuara në këtë këndvështrim mund të na kontaktojnë në info@fiq-fci.orgThis e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it . 

Donatorët e FIQ: